Testimonio de Natalia

Testimonio dolor de espalda Barcelona

Quan vaig arribar al centre patia dolors a les cervicals i també a les lumbars. A part del que això suposa d’impediment en tot el que vas fent durant el dia el pitjor venia a la nit, dormia molt malament perquè estirada encara em feien més mal les cervicals i com que no descansava l’endemà em trobava sense ànims ni ganes de fer res. Havia anat a un fisioterapeuta durant un any sense cap mena de millora i això em va fer decidir a provar aquesta altra teràpia.

Després de quasi un any puc dir que tant la meva salut com la meva qualitat de vida han millorat molt, pateixo menys dolors i sobretot dormo millor i tinc molta més energia per fer les coses de cada dia.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *